torsdag 15 augusti 2013

Telia och bedragarna...

Tar aldrig slut...

Ännu en dag i e-världens frustrerade domäner. Fick ett sådant därna mail idag från någon som påstod sig vara Telia och som sa att jag betalt senaste fakturan två gånger. "Inte nu igen", tänkte jag och svarade dem ärtigt och bestäm: "Ät skit!". Snabbt fick jag svar att just detta mail inte kunde levereras till mottagaren, och sedan var livet som vanligt igen. Till saken hör att jag inte är kund hos Telia, så det fanns inget utrymme för funderande här.

Men sedan fick jag för mig att man kanske skulle skicka det här mailet till Telia så att de kunde varna sina kunder eller så. Efter en stunds surfarnde på deras hemsida och ringandes till deras support så upptäckte jag att det inte finns någon stans att vänligen informera dem om det här om jag inte är kund. De tar bara för givet att 103% av alla frågor gäller problem med uppkopplingar, bredband eller annat tekniskt. Jag skrev i alla fall en kommentar på deras Facebook-sida.

Nu tycker jag inte det är så konstigt att just Telia är utsatt av bedragare. Stänger man in sig bakom en mur är det svårt att se vad som händer på gatan utanför...2 kommentarer:

ERIC SECHER sa...

" We are confused about what makes you upset, white man.
When you care, we don´t care.
When you don´t care, we are crying from our hearts."

( Okänd indianhövding)

Onkel Olof sa...

I sanning...