fredag 2 mars 2012

En metod i tiden...

Femina nästa?

Vaknade i morse och uppskattade att jag borde gå ner någonstans mellan ett halvt och tjugo kilo. Helst snabbt med. Finns många metoder att välja mellan för att få vikten att rinna av en. Ni vet stenåldersmetoden, GI, Viktväktarna och en massa annat. Ett tag provade jag träna mina armar för att se smalare ut. Tänkte om att axlar och biceps är stora, så ser magen lite ut. En idé som bara fungerade i teorin.

Eftersom man är tänkaren i verdagen, kan man ju inte bara gå på ett spinningpass i veckan, det vore alldeles för medelsvensson. Kom därför på den historiskt välprövade Håtunametoden, som går ut på att man stänger in sig i ett litet rum i Nyköping och låter någon slänga nyckeln i vallgraven. Dödligt effektiv metod, med dokumenterad referens hos Dick Harrysson (han ni vet som är bror till Peter och Niklas).

Vilket som. Jag har nu kommit på den nya stora bantningsflugan: Binnikemask. En lång mask som lever i magen på en som en parasit. Kollade dess effekter på hälsan och förutom lite B12-brist och kanske lite trötthet, så är den helt ofarlig. Lätt att få ut med om man ångrar sig eller nått sitt dröm-BMI.

Onkel Olof spår därför att vi inom snar framtid kommer att kunna köpa dessa bandmaskar i vilken skönhetsaffär som helst.

Ät och gå ner, skaffa binnikemask. I vårt välfärdssystem är vi ju ändå vana vid saker som parasiterar på omgivningen, så vad kan gå fel?

2 kommentarer:

ERIC SECHER sa...

Säg till om du vill träffa en fältskär ..:)

Onkel Olof sa...

Kan du operera in maskar i magen? :)