fredag 24 januari 2014

Kulturen vandrar vidare...

Allas vår kulturarbetare inne i zonen…

Det har varit en vecka med många tunga ämnen som debatterats. Belinda Olsson har rört om i debatten på sin kant och valåret fortsätter med allt vad det innebär. Så just därför kände jag att det var dags att ta sin tillflykt till kulturen. Våren närmar sig ju trots allt, och vi med den.

Efter den massiva respons jag fått på min julskiva "På Loftet" känner jag för att satsa lite mer på musiken igen. Jag har två skivor i bakhuvudet som borde produceras:

"Valkyrians hämnd"
Önskemål om vissa klassiska verk på näsflöjt har gjort att jag nog ska välja ut några av mina favoriter och göra en skiva på dem. Förutom Wagner då så kan det nog bli lite Mozart, Beethoven och Stravinsky. Detta har alla möjligheter att bli 2014 mest hatade skiva.

"När pipröken skingrats"
Den här skivan har jag funderat på länge. Jag skulle vilja spela in en skiva med mina favoritsånger. Både egna och andras. Här vill jag ha Dan Andersson, Evert Taub och skillingtryck. Kanske en och annan folkvisa. Den perfekta skivan med låtar passande till lägerelden eller uppesittarkvällen.

På ett sätt är det bra att vi människor lever så pass korta liv som vi gör. Man hinner inte få tråkigt i alla fall…
7 kommentarer:

Charli sa...

Mer näsflöjt!!!!

Jessica, grannen sa...

Ser fram emot näsflöjten får lite mer utrymme! Mer näsflöjten åt folket liksom...

O du förresten jag har tänkt på en grej, tror inte det blir något av a-ks vitrinskåp. O så ska hon visst köpa nya krukor!

Onkel Olof sa...

Ja Jessica, det där vitrinskåpet är lite som horisonten, man kommer liksom aldrig dit :)

Fröken Grön sa...

Bah, humbug! Ni ska få se...

ERIC SECHER sa...


Ha, ha.
Underbar bild !

ERIC SECHER sa...


kanske en plump eller ovidkommande kommentar men när jag jag bevittnar ditt breda och vidöppna konstnärskap tänker jag att du skulle tillämpa det på feminism, och tycka att alla skumma uttryck (bara bröst, hen, SCUM, ) var skitspännande

Onkel Olof sa...

Jag kan ju alltid göra "Hanna från Arlöv" på näsflöjt.

Skämt och sido. Bara för att jag har svårt för uttrycket "hen" betyder det inte att jag vill driva med det, vilket det skulle bli om jag började använda det i mitt konstnärskap...