fredag 3 maj 2013

Onkel Monokel...Så här ungefär...

Var hos optikern idag. Hade tappat en av plopparna till som skyddar näsan på glasögonen, så det var inte mycket att göra. Nu är det emellertid även så att de stygn jag har i mitt högeröga gör mig för tillfället översyn, vilket inte passar mina glasögon gjorda för en närsynt. Så när jag ändå var hos optikern bad jag dem att byta ut glaset på den sidan till vanligt "fönsterglas". Detta gör att jag faktiskt ser bättre än med de slipade glasen. Man får korrigera detta efter man tagit bort stygnen.

Medan jag gick och väntade på att optikern skulle bli färdig slog det mig att detta är den perfekta tiden i livet att skaffa en monokel. Behöver ju bara ett slipad glas, och dessutom är monokel något av det häftigaste man kan ha. Passar min stil.

Just idag hade de inga monoklar hos optikern. Något som vissa kanske tyckte var tur. Men nog tycker jag att det passar...

Ja, varför inte...


Bildens hemsida

4 kommentarer:

Jessica, grannen sa...

Trodde nästan det var jag som skrivit "inga kommentarer". Blir det inte svårt att svinga släggan o sikta om du ska skrynkla hela fejjan?

Onkel Olof sa...

Nej. Tänkte mig en monokel med släggsikte...

ERIC SECHER sa...

Onekligen din stil, Onkel .

Onkel Olof sa...

Kanske dags att gå från Fotoshop till real life