söndag 17 februari 2019

Ketchupeffekt....

Äntligen...

När man inte bloggat på ett tag så kommer det mycket på en gång. Det känns så i alla fall. Idag är det första helgen på sportlovet, och inte har jag ägnat mig åt sport inte. Ja, det vill säga om inte bära ett gammalt skåp räknas som sport eller idrott.

Idag hittade vi äntligen det där skåpet vi villa ha till "Glada Hjulet". Ni ser den på bilden ovan. I sammanhanget liten och smidig, men innehållet är stort nog och den har den där rätta patinan. Vi blev rätt nöjda med resultatet, men vi kommer att behöva snickra till ett fundament vad det lider. Det som är där nu är lite ruttet.


Givetvis måste man måla lite figurer även om vädret är gudomligt. Den här helgen blev det en AT-ST Walker och några Imperial specialists. Nu finns det inget mer att måla till min armé så det kanske är dags att börja spela det där spelet. Men ni som håller på med figurspel vet att det är en livsstil som innehåller ganska lite spelande och väldigt mycket målande. Inget ont i det.


Lite utomhusaktivitet blev det med den här helgen om än mindre än planerat. Så nog har man spanat in en och annan mossig sten som är min andra hobby.

Nu ska jag avsluta helgen med lite förberedelse inför ett årsmöte nästa vecka, kanske en bastu och så klart lite soffhäng. Ha en fortsatt skön vår därute...


Inga kommentarer: