söndag 31 januari 2016

Blandad söndag...

Strumpor slutar aldrig att förvåna...

Man har egentligen inte tid att vara ledig. Den här dagen har varit full av blandad aktivitet. Började dagen med att tömma ut lådan med strumpor. Det blev en ansenlig hög. Större än jag trodde innan, och detta trots att jag slängde ett halvdussin omaka strumpor. Strumpor och lådor är ett matematiskt problem som verkligen kombinerar teori, med praktik och en del skrock med.

Världen i Broby...

Eftersom vi fått en massa flyktingar från Mellanöstern har vi också fått en affär som säljer livsmedel från den regionen. Efter många års boende nära Möllan i Malmö har man saknat det lite, så det kändes lite hemvant att gå in och köpa en burk tahina att ha på ett eller annat kex eller smörgås. Hoppas att någon också öppnar en asiatisk affär. Det finns i alla fall en som skulle gå dit.

Karta...

Eftermiddagen har handlat om att jobba lite med illustrationer. Dagens projekt var att skapa en karta över Skåne man kan ha som bakgrund eller framsida. Det är lite pyssligt och det var ett tag sedan jag arbetade med mina gouache-färger, men det kändes rätt bra. Nu kan man återgå till att arbeta med de mindre illustrationerna.

Nu ska det bli gott att slappa lite i soffan innan vi tar oss an förberedelserna inför nästa vecka...
Inga kommentarer: